Qui som | Projecte ella
161
page-template-default,page,page-id-161,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Treballem per un món millor;
menys desigual, més just i més feliç

Una de les desigualtats que volem eliminar i dediquem gran part del nostre temps a fer-ho és la de gènere. Per fer-ho creiem que són claus diferents elements: l’anàlisi d’aquestes desigualtats, la sensibilització i la conscienciació, l’aprenentatge de noves formes de relacionar-nos, la intervenció en alguns espais…

A projecte ella intentem predicar amb l’exemple i funcionem de manera participativa i democràtica.

L’equip

projecte ella ho conformem la Judit i la Júlia, que tenim una part de la nostra trajectòria en comú i d’altres que ara ens serveixen per complementar-nos i que ens han servit per apropar-nos a camps que teníem desconeguts. Per sort a projecte ella comptem amb col·laboradores, amigues i còmplices que ens fan el camí més fàcil i agradable.

Júlia

Vaig néixer l’any 1988 a Sabadell, tot i que jo no me’n en recordo i em podria creure qualsevol altra versió. Els meus títols acadèmics us diran que sóc llicenciada en sociologia i que tinc un màster de la UOC en conflictologia, especialització personal, familiar i educativa. Al llarg de la meva vida i sobretot els últims sis anys he dedicat gran part del meu temps i les meves energies en projectes que feien una mica més real aquest somni de canviar el món en el que vivim.

Sempre he sigut feminista, tot i que no sempre n’he sigut conscient.

Crec que l’equilibri és de les coses més necessàries i complicades en aquesta vida i, tot i això, a projecte ella, encaro el repte d’equilibrar teoria i pràctica feminista amb tot l’entusiasme i convenciment possible.

Judit

Vaig néixer el 1988 a Barcelona, tot i que actualment em considero més perpetuenca que barcelonina. Des que el 2006 vaig començar a estudiar Ciències Polítiques i de l’Administració he estat intentant explicar a la gent què significa ser politòloga, fins que ja havent acabat la llicenciatura i amb aquella sensació que en sabia de tot i de res, vaig decidir embarcar-me en un postgrau de Gènere i Igualtat que sens dubte em va canviar la vida.

Vaig descobrir què era el feminisme de debò més tard que d’hora però, per sort, d’això ja en fa uns quants anys i cada dia que passa i com més informació tinc, més feminista sóc.

Avui sóc feliç perquè tinc dues ulleres liles per veure el món, les de la meva miopia i les de la perspectiva feminista. projecte ella és un somni en el qual m’embarco amb la millor companyia del món i que estic segura es farà realitat.