Aquest any també marxem de vacances! | Projecte ella
2274
post-template-default,single,single-post,postid-2274,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Aquest any també marxem de vacances!

Un any més tenim la sort de poder tancar la paradeta unes setmanes i marxar de vacances, així que des del dilluns 22 de juliol fins al dilluns 2 de setembre l’activitat de projecte ella serà tendint a 0!

Diem tendint a zero i no zero directament perquè els primers dies estarem tancant propostes i projectes que tenim entre mans amb la intenció de, el setembre, evitar començar amb un ritme frenètic!

Sabem que fa un temps que tenim les xarxes socials-virtuals un pèl abandonades…i és que els últims dies les energies i el temps, i per tant també les cures, han anat destinats a les trobades, projectes i xarxes presencials.

Sense més dilatacions, si la voleu i no us fa por que ens quedem enganxades per la calor i suor d’aquests dies, us enviem una abraçada immensa plena de tendresa i els nostres millors desitjos, ja siguin en forma de gelat, platja, caminades a la muntanya, en solitari o en la companyia escollida!

Sense comentaris

Escriu un comentari