La mirada joven, te atreves a pensar? | Projecte ella
767
post-template-default,single,single-post,postid-767,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

La mirada joven, te atreves a pensar?

Com ja sabeu, a vegades fem descobriments, i quan aquests descobriments ens motiven i ens desperten coses maques i bones sensacions ens ve de gust compartir-ho amb vosaltres!

És per això que avui volem compartir amb vosaltres aquesta revista que hem descobert i que a més a més ens toca força d’a prop, perquè es gesta allà mateix on projecte ella es va gestar, a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Avui us volem parlar de La Mirada Jove “n”, una revista dirigida per l’Alexander Medina i que compta amb el recolzament del programa UAB-Emprèn. La Mirada Jove “n” dona veu a 30 persones universitàries, que parlen donant un punt de vista diferent al que apareix a la televisió i que s’allunya del convencionalisme manipulat que sovint es troba a molts mitjans de comunicació.

Aquest grup de joves ens conviden a totes i tots a pensar i per això nosaltres volem felicitar aquesta iniciativa i encoratjar les persones que en formen part a continuar endavant!

No dubteu a tafanejar la seva web i els continguts de la seva revista.

Felicitats i molta felicitat!

 

Sense comentaris

Escriu un comentari