iQ | Projecte ella
355
post-template-default,single,single-post,postid-355,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

iQ

Atentes i atents!

Comencem la setmana amb una recomanació que no us deixarà indiferents! Us volem presentar l’observatori IQ.

IQ és una associació que neix amb l’objectiu d’introduir la perspectiva de gènere en el debat social i polític, tot (re)interpetant-la com un element d’innovació social.

La tasca d’IQ és promoure la investigació i la divulgació de (1) l’impacte de gènere que té la nostra forma d’organitzar-nos socialment, així com imaginar alternatives a escala macro i proposar opcions viables a escala micro per canviar-la.

Es defineixen com un laboratori d’idees i d’accions. Volen conèixer, imaginar, influir i actuar.

IQ aspira a esdevenir una eina per a totes les persones que volen compartir coneixement, debatre idees i actuar políticament per una vida quotidiana més justa per a les dones i els homes.

No deixeu de visitar la seva pàgina web ni el seu perfil de Facebook

Tenen 300 estadístiques d’actualitat sobre la vida de les dones i els homes a Catalunya que nos us deixaran indiferents!

 

 

 

(1) Impacte de Gènere

Metodologia d’anàlisi de les intervencions i polítiques públiques per promoure l’aplicació de la perspectiva de gènere en tots els àmbits.

Font: ICD

Sense comentaris

Escriu un comentari