Princelandia, ni a Sabadell ni enlloc! | Projecte ella
736
post-template-default,single,single-post,postid-736,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Princelandia, ni a Sabadell ni enlloc!

Per les xarxes socials corre el rumor que  Princelandia està apunt d’obrir una botiga a Sabadell. Com que no seria el primer cop que per les xarxes socials, com facebook o twitter, corren informacions que no s’acaben d’ajustar del tot a la realitat hem buscat més informació al respecte i hem pogut constatar que a la seva pàgina web ja està anunciada la botiga. Si ho voleu comprovar vosaltres mateixes, aquí ho podeu fer.
No us preocupeu si no sabeu que és Princelandia. Aquest vídeo us permetrà fer-vos-en, si el resistiu i la indignació i el mal humor us el permeten acabar, una idea.
En poques paraules Princelandia és una franquícia on les nenes poden “sentir-se com princeses” ja sigui celebrant el seu aniversari, o passant la tarda entre amigues. Un espai on maquillar-se, pintar-se les ungles. Un espai que ven (literal i metafòricament) estereotips de com ha de ser una nena, de a que ha d’aspirar, de que ha de buscar. Un espai on fer passarel·les de model. Un espai on viure en primera persona la ciència ficció amb la que constantment ens alimenten “com hem de ser les dones, a qui i com hem d’agradar, que hem de voler” i ens oprimeixen.
Un espai d’oci-adoctrinament contra els que en mostrem totalment en contra, perquè es troba a les antípodes del que com a defensores de models coeducatius d’educació defensem.
Un centre que, si no podem evitar que s’obri, esperem que serveixi per portar un debat sobre educació, oci i feminisme a la ciutat de Sabadell i arreu, que (re)mogui consciències!
3 Comentaris
 • Dolors

  22 juny 2014 a les 12:23 Respon

  Doncs el van obrir divendres també. Em sembla denigrant un espai amb aquesta activitat. Espero que no els duri gaire temps obert. A més, la senyora Cristina, la responsable es una impresentable.

  • Judit Terés Rodríguez

   22 juny 2014 a les 12:25 Respon

   Dolors quina mala notícia! esperem que el negoci no els funcioni i que hagin de tancar, perquè els de Princelandia no són ni valors ni models saludables a seguir per a educar, ni molt menys coeducar, la canalla.
   Gràcies pel teu comentari 🙂

 • Marga Cruz

  17 juliol 2014 a les 11:18 Respon

  Espero que ho tanquin aviat, perquè és molt trist enganyar als crius d’aquesta manera i omplir-los de pretencions. Denigrant vaja…

  Tota la mala sort del món per aquesta gent.

Escriu un comentari