Seguim sumant estius, vacances i transformació! | Projecte ella
1936
post-template-default,single,single-post,postid-1936,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Seguim sumant estius, vacances i transformació!

El temps passa. I tot i que objectivament cada dia té 24 hores i cada setmana té set dies no sempre els mesos que van d’un estiu a l’altre sembla que durin el mateix.

Des de que us anunciàvem que marxàvem de vacances l’estiu passat (però que el feminisme es quedava!) fins avui hem viscut moltes coses. I us tornem a explicar contentes i cansades, cansades i contentes, que durant uns dies posarem en mode avió les xarxes socials de projecte ella, com la part més explícita i visible de les nostres vacances.

Ha estat un any intens, tan a nivell intern de projecte ella com de projectes, sensibilització, col·laboracions, projectes arreu del territori i descobertes.

Descobertes de persones i noves complicitats i descobertes de llavors de transformació i de canvi de persones que cada dia fan d’aquest món un lloc menys desigual, més just i més feliç.

Canviem unes setmanes d’escenaris, de rutines però seguirem envoltades de complicitats i feminisme.

Esperem retrobar-nos, si no és que ho fem amb un gelat o una trucada o qui sap què durant aquestes vacances, al setembre. 

Gràcies, de nou, seguir formant part d’aquesta aventura, d’aquest somni, d’aquesta realitat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sense comentaris

Escriu un comentari