loading please wait..

#STOPPRINCELANDIA

Stop Princelandia 7

Al juny escrivíem “Princelandia,ni aquí ni enlloc!” denunciant l’obertura d’un centre Princelandia a Sabadell. En aquest vídeo podeu fer-vos una idea de què és això de Princelandia i per què ens oposem totalment a aquest tipus d’establiments.

No ha passat ni mig any des d’aquella entrada i a Catalunya ja trobem dos centres Princelandia, un a Granollers, on la seva obertura va topar amb la mobilització ciutadana i l’altre a Sabadell.

Nosaltres seguim rebutjant i denunciant aquest espai sexista, de reforçament dels estereotips de gènere, de socialització en la sexualització.

Al juny dèiem “Un centre que, si no podem evitar que s’obri, esperem que serveixi per portar un debat sobre educació, oci i feminisme a la ciutat de Sabadell i arreu, que (re)mogui consciències!” Bé, no vam aconseguir el nostre objectiu principal que era que no s’obris, però estem aconseguint que el debat sobre educació, oci i feminisme sigui visible.

Fa uns dies sortia una notícia a la La Vanguardia i avui una al  The Times, les dues citant a projecteella i el perquè del nostre rebuig.

 

lavanguardiacapturasubratllat

 

the timescapturasubratllat

No en tenim prou! Volem que la denúncia i el rebuig a Princelandia, com un exemple més del sexisme imperant a la nostra societat, sumi més còmplices lluitadores!

És per això que us animem a participar a la campanya #stopprincelandia! D’una manera ben fàcil, fent-vos una foto amb un paper on es mostri #STOPPRINCELANDIA i penjar-la al twitter amb el #, al facebook, enviant-ho per mail als vostres contactes,…

Que vegin que som moltes les persones que volem un altre model educatiu i d’oci!

 

#stopprincelandia

 

 

 

 

Publicat el 1 novembre 2014 a General, Reflexions

Compartiu-ho!

Responses (2)

  1. […] bona notícia es que el col·lectiu feminista Projecte Ella ha iniciat una campanya contra aquest centre sota el hashtag #StopPrincelandia i que ja ha estat noticia en mitjans nacionals com la Vanguadia o […]

  2. […] Projecte Ella ha creat la campanya “STOP Princelandia” en contra dels centres d’entreteniment infantil que reforcen els rols de gènere […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *