I una col·laboració preciosíssima; així vam acabar el 2020 i hem començat aquest any!

Com de ben segur deuríeu veure a les nostres xarxes socials conjuntament amb la Filigrana Produccions i Puntes Rebels hem estat buscant 12 propòsits feministes per aquest 2021. 

La pandèmia ocasionada per la Covid-19 ha portat molts canvis i semblava que obria un món de noves possibilitats; entre d’altres posar la vida al centre, repensar(-nos) i transformar(-nos) individual i col·lectivament i per això el feminisme és imprescindible.

Per animar a la participació vam sortejar un calendari de Puntes Rebels que ha guanyat  @annalleonart amb el propòsit: “La introducció del gènere femení dins del vocabulari en general”.

Per cert, si voleu el comentari de Puntes Rebels 2021 i encara no el teniu, afanyeu-vos! Aquí us deixem els diferents punts de venta

Què en penseu, aconseguirem fer un món millor, menys desigual, més just, més feliç i més feminista aquest 2021? Ja heu decidit quin són els vostres propòsits feministes?

Nosaltres farem el possible per seguir aportant en aquesta transformació cap a la #justíciadegènere i seguint fent camí amb bones companyies com ho és la de Filigrana Produccions i cada mes us compartirem conjuntament un dels propòsits que ens vau fer arribar!

Així que si no ens seguiu a Instagram ho podeu fer per no perdre-us la nostra activitat!

https://www.instagram.com/projecteella/

Bon i feminista 2021!