A projecte ella versionem el refrany “A l’estiu, tota cuca viu!” per tal d’animar-vos a que “A l’estiu el feminisme continuï viu!”

Ja sabeu que, tot i que nosaltres sí, el feminisme no fa vacances i seguim amb les ulleres violetes ben posades, graduant-les mica en mica amb cada nou aprenatatge, cada nou relat, cada lectura, cada conversa, cada projecte i cada complicitat.

Estem convençudes que vosaltres també continuareu alerta perquè, malaurdament sabem, que ni els gelats, ni els raigs de sol, ni la platja, ni la muntanya ens mantindran a bon resguard del masclisme que ho impregna tot.

Nosaltres, com sempre fem per aquestes dates, ens prendrem un descans, de blogs, de xarxes, d’ordinadors i de pantalles… Per poder desconnectar d’aquesta part i poder connectar amb altres parts que durant la resta de l’any potser no podem cuidar ni escoltar tant com ens agradaria, tot i que de mica en mica n’anem aprenent i n’estem molt contentes!

No ens en podem estar d’animar-vos, si les vostres condicions i situacions us ho permeten, a fer el mateix! A baixar el ritme si ho necessiteu, a gaudir de la síndria fresqueta, d’un bon passeig per la muntanya i de les nits estrellades, si els núvols us ho permeten.

Si us ve de gust, també uns encoratgem a fer-nos arribar totes aquelles fotos que us vingui de gust compartir amb nosaltres, ja siguin del projecte WC, com d’anècdotes que us vagin passant i que us facin pensar en nosaltres. Ens encantarà anar-vos llegint i poder-vos contestar a la tornada, que enguany planegem per una mica més tard que de costum, a mitjans de setembre.

Conscients que tenim la sort de poder-les fer i tornar el setembre amb projectes que ens agraden i ens il·lusiones i companyes de viatges que no paren de fer-nos créixer marxem, primer a fer una mica de feina interna, i d’aquí a uns dies de vacances.

Si teniu qualsevol urgència, urgentíssima o proposta interessant, interessantíssima ens podeu escriure a info@projecteella.org. Prometem respondre, però no prometem quan!