Així és amigues i amics, aquest curs 2015-2016 projecte ella serem a la ràdio!
Ens fa molta il·lusió i ens ve molt de gust poder participar d’aquesta proposta que ens han fet i que tant ens engresca, de fet, no ens ho vam pensar gens ni mica quan ens van trucar per proposar-nos-ho. Ens ve molt de gust poder tenir aquesta experiència i estem convençudes de que podrem aprendre moltes coses d’aquest nou capítol que encetem i que ens encantarà compartir amb totes i tots vosaltres!
Podreu escoltar-nos en directe un dimarts al mes a Ràdio Santa Perpètua (107.0 FM) dins la secció “Anem per feina” que condueixen la Carla Molina i la Rocío Revaliente dins el programa diari “Crèdit Variable“.
De què parlarem?
Parlarem d’actualitat, de gènere, de feminisme, de desigualtats i de tot allò relacionat amb el gènere que les dues conductores del programa considerin que pot ser interessant comentar i aclarir de forma senzilla a l’audiència. Així la Carla i la Rocío sortiran al carrer un cop al mes per parlar amb la ciutadania i preguntar-los diverses qüestions relacionades amb la temàtica seleccionada per, al següent programa, i a partir dels comentaris i els dubtes que sorgeixin, nosaltres intentar respondre, resoldre i comentar tot allò que pugui generar dubtes i/o debats.
Us podem avançar que parlarem sobre feminisme, coeducació o mites de l’amor romàntic, entre d’altres, però el que us recomanem és que estigueu ben atentes i atents per sentir-nos en directe o descarregar-vos el podcast de cada programa!
Aprofitem per dir-vos que podeu enviar-nos suggerències i comentaris tant dels programes que hagin passat, com idees per a programes futurs, som totes oïdes!
Així doncs, recordeu, teniu una cita amb nosaltres un dimarts al mes a Ràdio Santa Perpètua a les 18:10h. No hi falteu!