Comencem la setmana amb energia, i us volem presentar una associació que també treballa per aconseguir un món menys desigual i més feliç amb molta energia!

CoeducAcció és una associació sense ànim de lucre que treballa per la transformació educativa amb perspectiva de gènere.

L’associació es constituí el 2010 amb la idea de donar continuïtat a la tasca iniciada fa anys per algunes de les seves membres i a tot el treball i el coneixement sobre coeducació elaborat al llarg de les respectives trajectòries.

CoeducAcció està formada per un equip multidisciplinar i intergeneracional de dones, professionals amb una àmplia experiència en coordinació de projectes, formació de professorat, gestió de polítiques educatives, transferència de coneixement i teorització sociològica de la coeducació.

unnamed (1)

D’esquerra a dreta: Anna Carreras Port, Marina Subirats i Martori, Amparo Tomé González, Judit Rifà Dachs i Alba González Castellví

 

Us convidem a entrar a la seva pàgina web http://www.coeducaccio.com i a seguir-les a Facebook a la seva pàgina https://www.facebook.com/coeducaccio !

Ja veureu com trobeu tot d’informació i recursos molt interessants i útils!