deixem de donar-hi més voltes i anem el gra. Aquest octubre el comencem compartint una petita-gran decisió que hem pres després de donar-hi alguna volta i deixar-la reposar.

Hem decidit que tornem amb les piles carregades i que no volem que les (mal)anomenades xarxes socials ens les descarreguin.

Com bé sabeu portem gairebé 5 anys actives al facebook i al twitter, fent sensibilització de diferents qüestions relacionades amb les desigualtats i discriminacions que vivim les dones, nombrant i combatent les violències que patim, difonent activitats i projectes transformadors, propis i d’altres, teixint xarxes de sororitat i de lluita.

I hem sigut capaces de posar paraules a un run run i una ombra que feia dies que ens acompanyava; estar actives a les xarxes 2.0 ens suposava un temps i una energia que no estàvem posant a altres bandes.

Sabem que avui en dia són un espai i una eina importantíssima de comunicació i de difusió i tenim una veu a dins que, tot i que cada vegada més fluixet i amb menys freqüència, no para de dir-nos “si no esteu a les xarxes és com si no existíssiu, ningú us pensarà i encara menys us contractarà,…” Tot i aquest temor hem apostat per alimentar i fer cas a la veu que ens diu que ens recorda que “volem cuidar una mica més i millor relacions i les xarxes presencials, que hi ha companyes que fan una enorme i meravellosa feina fent ús de les xarxes 2.0, que el reconeixement i el boca orella de la feina que portem fent i seguim fent ben feta dona els seus fruits,…”

No és un adéu per sempre del món virtual, ni molt menys! De fet, una idea que ens agradaria poder materialitzar és actualitzar mensualment el blog perquè, si us ve de gust, no deixeu de seguir-nos la pista d’aquells projectes que anem fent; Plans d’Igualtat, formacions, Punt Liles, assessories en temes de comunicació inclusiva, anàlisis de realitats amb perspectiva de gènere i propostes de transformació….i qualsevol projecte engrescador que ens caigui a les mans!

Alguns d’aquests projectes que ens han caigut a les mans els hem dut a terme conjuntament amb grans persones i professionals amb qui col·laborem en els diversos encàrrecs que ens fan, en funció del tema i de l’àmbit d’expertesa que es tracti; LGTBI+, espai públic, formacions, participació ciutadana… Sumem col·laboradores per ampliar coneixements, punts de vistes i aprenentatges i volem aprofitar aquest espai per donar les gràcies a totes les persones que s’han deixat enganyar per treballar amb projecte ella; ha sigut un plaer que no volem que acabi aquí.

I ja que donem les gràcies, també ho volem fer a les persones boniques que ens acompanyen en aquest camí i en formen part.