Amb continguts repensats i una mica més de maduresa

Sí, sí! Estàs llegint bé! Encetem el 2021 d’estrena, per la porta gran! Amb un format similar a l’anterior però amb continguts repensats, revisats que encaixen de ple amb la nostra visió, missió i valors!. Així doncs amb unes quantes voltes i una mica més de maduresa, coneixent-nos a nosaltres mateixes, i emmarcant projecte ella en el camí del gènere, la transformació i la felicitat cap a la justícia de gènere.

Tenim moltes ganes de continuar avançant cap a una societat més feliç

Després d’un procés intern de qüestionaments i revisions personals i col·lectives, amb ganes de continuar avançant cap a una societat menys desigual, més justa i més feliç des de la sinceritat i el respecte cap a la nostra feina, les nostres àrees d’especialització i els nostres camps d’expertesa, tenint present el moment i les circumstàncies actuals.

A la web hi trobaràs tota la informació relativa als serveis que oferim

Navegant per la web podràs saber una mica més de la nostra història i les nostres trajectòries, aprofundir en els nostres compromisos i àmbits de transformació, saber una mica més sobre la nostra metodología i, sobretot, podràs conèixer quins serveis oferim. Recorda que també et podem fer propostes a mida!

Reafirmem el nostre compromís i ganes de seguir transformantHa estat un procés llarg, que ens ha servit també per reafirmar el nostre compromís amb les ganes de seguir transformant, hem reflexionat i pres decisions al voltant dels nostres valors, la nostra missió i també la nostra visió i ho hem fet amb un acompanyament professional que ha estat indispensable i absolutament enriquidor i el nostre pas pel Camí de la solidesa ha estat, sens dubte, un dels grans impulsors.