Una pregunta clara que requereix d’una resposta més complexa a la qual, la Júlia Mas Maresma de projecte ella i com a membre de la Comissió de Gènere del Colpis va intentar donar resposta a través d’un vídeo de 3 minuts que us animem a veure.

I vosaltres, abans d’escoltar la seva intervenció, què creieu? Què respondríeu? 

El vídeo forma part del Cicle de xerrades, Cubelles loves Europa organitzat des de l’Ajuntament de Cubelles, a través de la regidoria d’Integració europea i amb el suport del departament de Relacions internacionals de la Diputació de Barcelona.

El Cicle ha comptat amb 4 xerrades en clau Europea; l’agenda2030, el feminisme, la reactivació econòmica post COVID-19 i l’envelliment, han estat els temes de l’edició d’enguany.

Arran de la COVID-19 s’han adaptat les conferències que inicialment havien de ser presencials a vídeos publicats al canal municipal de YouTube.

En el següent enllaç podeu veure totes les participacions i participar al debat, perquè cal que “És Europa una societat feminista?” deixi de ser una pregunta per ser una realitat. Des de projecte ella seguirem treballant per la transformació i la justícia de gènere perquè així sigui.