Des de La Lliga dels Drets dels Pobles, una ONG de Sabadell que treballa amb temes de sensibilització i de cooperació, han impulsat la campanya #FamdeJustíciaalCongo sobre situació del país i la defensora de drets humans, Cathy Furaha: una jurista que treballa per les dones agredides sexualment tant per les milícies com per homes no militars, a la regió de Kivu Nord, a la República Democràtica del Congo. 

Des de projecte ella, al llarg del mes, hem realitzat tallers a instituts a Tarragona, Lleida i Girona arribant a gairebé un centenar d’alumnes i un acte en línia obert a tota la ciutadania conjuntament amb Cultius Culturals.

L’objectiu ha estat donar a conèixer la vulneració de drets humans a la República Democràtica del Congo, les violències sexuals que pateixen les dones i el treball que es fa de suport i prevenció d’aquestes violències així com reflexionar sobre les violències sexuals que es produeixen en el nostre entorn més proper i què podem fer per transformar aquesta realitat injusta.

Us animem a que entreu al blog de fam de justícia, on trobareu el documental i diferents càpsules on expliquen de primera mà aquesta realitat.

I si ho voleu podeu recuperar l’acte en línia obert a tota la ciutadania

Nosaltres seguirem treballant amb #bonescompanyies per la #justíciadegènere; fent arribar la #FamdeJustícia arreu!