El febrer és el mes més curt, tot i que aquest any té 29 dies, i a projecte ella ve ple de notícies, reptes, emocions i propostes!

 

Com cada any, i ja en van 6!!, celebrem el nostre aniversari!

 

Com moltes de vosaltres bé sabeu fa més de 6 anys que la Judit i la Júlia van, vam, decidir començar a dedicar el nostre temps, la nostra sensibilitat i els nostres coneixements per fer del món un lloc més just sota el paraigüa de projecte ella.

Durant aquest temps (i abans i tot!) hem seguit participant i treballant en altres espais per aportar-hi la perspectiva de gènere, fer anàlisis rigorosos de la realitat i propostes de transformació reals i realistes per anar desmuntant un món ple de corses, rols i estereotips de gènere, desigualtats i violències i construir-ne un de més just, posant el focus sobretot en la justícia de gènere.

 

Sempre hem dit que aquest camí, que es materialitza entre altres coses amb formacions, plans d’igualtat i d’equitat de gènere, protocols contra les violències masclistes ha estat possible gràcies a les complicitats i col•laboracions de persones que han cregut amb el projecte.

 

I una d’aquestes complicitats i col•laboracions de mica en mica ha anat participant en més espais i projectes fins que hem decidit, totes tres, que deixés l’etiqueta de col•laboració i passés a tenir la que per compromís, ganes i dedicació fa temps que es mereix; la de membre de projecte ella.

 

Així doncs, contentíssimes compartim la notícia que la Marta Ferrer i Gallemí ja és una més de projecte ella! 🙂

 

En breus podreu trobar el seu currículum i posar-l’hi cara a la nostra web, que durant un temps estarà en construcció per respondre més i millor a allò que som i fem.

 

Com ja us vam compartir a l’última notícia del blog, participem en el programa Camí a la Solidesa de Barcelona Activa i esperem que els aprenentatges que hi anem fent es vegin reflectits en allò que us oferim!

 

Ens seguiu acompanyant en aquesta nova etapa de projecte ella? 🙂