No sabem si recordeu una entrada que vam fer a mitjans d’abril on confessàvem els nostres dubtes sobre si fer una publicació o no, una publicació que deia “Tancat per vacances”. En tot cas aquesta d’avui va una mica del mateix.

De ser sinceres i honestes i informar-vos que, tot i que som plenament conscients que el món seguirà girant, que seguiran passant coses sobre les que de ben segur que tenim coses a dir i a aportar des de les nostres ulleres violetes, des de la nostra experiència (personal i col·lectiva) i perspectiva, que tenim algunes (bastantes, moltes) idees que mica en mica es van transformant en projectes i molta feina per fer, que en algun (bastants? molts?) moment d’aquest mes d’agost que fem vacances pensarem en el projecte ella, en tot el què hem fet i, sobretot, en tots els reptes, projectes i il·lusions que tenim per davant, en el què ja ens agrada, en el què creiem que podem fer diferent, en el què no fem i podríem començar a fer…

Tot i ser plenament conscients de tot això fem vacances. Un mes sencer.  Perquè ens ve de gust i, també, perquè podem. Perquè ens ho mereixem. Perquè tenim ganes de distanciar-nos una mica de les nostres ciutats i rutines i telèfons mòbils i ordinadors, canviar de paisatges, (re)conèixer i (re)descobrir indrets, persones, sensacions, altres versions de nosaltres mateixes…. Perquè tenim unes setmanes per davant que ens fan molta il·lusió. Perquè sabem que després de l’agost vindrà el setembre i que, aquest setembre, entre altres coses, per nosaltres, vol dir, projecte ella i això també ens agrada, i molt.

Vol dir sensibilització, tallers i anàlisi. Voldrà dir trucar portes i explicar qui som, què fem i, sobretot, perquè ho fem.  Vol dir seguir treballant plegades i convençudes per fer d’aquest món un espai menys desigual, més just i més feliç. Perquè sabem que no estem soles.

I si durant aquests dies vosaltres estant de vacances, treballant, buscant feina, fent petites escapadetes… us trobeu amb parets que parlen de feminismes, amb lavabos que demanen a crits o insinuen tímidament que volen formar part del #projectewc  sabem que durant un microsegon pensareu en projecte ella i us animem a que destineu un microsegon més a fer una fotografia i enviar-nos-ho, ja sigui a través del mail info@projecteella.org, el twitter: @projecteella o pel facebook i a la tornada compartirem aquests instants i, plegades, en formarem part d’altres.