El proper 10 de maig participarem a la Galería (Im)perfecta i estem molt emocionades, sobretot perquè és un format molt nou per a nosaltres i ens fa sentir pessigolletes a l’estòmac!

Però com sabem que teniu alghuns dubtes, aquest post és per donar-vos més detalls sobre la Galería (Im)perfecta, atentxs!

 

Què és?

Es tracta d’una exposició-performance formada per 13 escultures que reflexionen sobre els estereotips de estètics i de gènere que la societat occidental propaga a través de les resvistes de “moda” i cosmètics. Cada escultura és una cinvinació de codis visuals i eslògans que es reflexen de manera paròdica i grotesca per treure a la llum l’absurditat tant dels estereotips com dels eslògans. Es troben al límit sinistre de la perfecció occidental. L’exposició té una durada de 4 hores i durant l’event es projectarà el vídeo “òssos”, hi haurà una entrevista a la model Paula Woods i, per acabar, la proposta de projecte ella de reflexió i tancament, la nostra proposta!

 

On és?

Ens podreu trobar al Centro de Arte. Mutuo C/Julia Portet, 5 08002 Barcelona

 

Quan és?

Dissabte 10 de maig de 2014 de 19 a 23h

ATENCIÓ! La nostra part comença a les 22h!!!!

 

Quant costa?
5 euros

 

Més informació:

Idea original: Adrián Pino Olivera
Escultures: Maria Boixadera, Meri Caballero, Alba C. Coll, Miguel Errando Sayas, Marga Dalmedo, Helen Hole, Francesc Manrique, Anaís Medina y Tony Navarro (Dawn Melodies Productions), Marta Mer Maid, Raquel Moreno, Karla Alba Moya Rosales, Sonia Pavón, Emma Regada, Sonia Sánchez, Marc Selva.
Vigilant de sala: Adrián Pino Olivera.
Visita guiada: Judith López
Maquillatge y perruquería: Laura Mint.

Actors vídeo “HUESOS”: Pau Zeiss y Geneva Díaz.
Activitat final de reflexió: projecte ella (Judit Terés y Júlia Mas).
Póster: Yasmina Capó.
Ilustració en directe: Sil Pons Calderó.
Agraïments: Paula Woods.

 

Us hi esperem a totxs!!

RECORDEU: Para PRESUMIR hay que SUFRIR