En motiu del Dia de les dones, que es commemora el 8 de març, des de projecte ella volem animar-te a participar al concurs “I tu, dius prou al masclisme?”

Hi ha algunes persones que es pregunten si té sentit actualment seguir reivindicant i celebrant el “Dia de les dones”, ja que el miratge de que ja vivim en una societat on les dones i els homes tenim els mateixos drets i les mateixes oportunitats està molt estès, tot i que no s’ajusti a la realitat. Una realitat que ens recorda que les dones seguim patint discriminacions i violències pel sol fet de ser dones, i on les diferències comporten, malauradament, desigualtats.

Per tal d’acabar amb aquestes discriminacions i violències cal dir prou al masclisme, a totes les seves expressions i manifestacions. I, tot i que de segur que ho feu en el dia a dia (encara que potser no sempre, perquè no sempre trobem la manera, o la força o…) us animem a dir-ho aquest mes amb més força, per visibilitzar tot allò que sovint no es veu. I com podem dir prou al masclisme? De moltes maneres, amb tweets, amb fotos, amb cançons, amb il·lsutracions, amb fotografies…

Volem saber de quina manera dius prou al masclisme!

Així que, consulta la normativa i participa!

 


 

 

NORMATIVA:

Qui pot participar?

Qualsevol persona a partir de 16 anys.

Com participar-hi?

Les persones que vulguin participar-hi podran fer-ho enviant les seves aportacions, sempre sota l’etiqueta #proumasclisme i citant @projecteella, ja sigui a través del twitter, al mur de la nostra pàgina de facebook o enviant un mail a info@projecteella.org.

L’escrit o obra que s’enviï ha de ser inèdita.

Termini

El termini per participar és del’1 al 31 de març del 2016, ambdós inclosos.

Jurat

El jurat estarà format pel consell editorial de projecte ella.

Premi

La persona guanyadora podrà triar entre un dels serveis que oferim a projecte ella! Tallers, formacions, assessoraments,…

Condicions

Les persones autores cedeixen tots els drets de difusió del material artístic per part de projecte ella.

Participar al concurs suposa l’acceptació de la normativa del mateix.