Ja fa dos anyets (com passa el temps!) que entre finals de juliol (2014) i principis d’agost (2015) ens llegiu explicant que marxem de vacances, que desconnectem uns dies de les nostres rutines (tan diferents en la superfície i tan similars en el fons), que necessitem desconnectar d’ordinadors i plans d’igualtat, de twitters i tallers, per connectar amb altres parts de nosaltres que a vegades, i sense adonar-nos-en, amb el tragit del dia no som capaces d’escoltar (ni tan sols sentir).

Aquest any dupliquem l’aposta i des de principis de juliol fins a principi de setembre desconnectarem de la nostra part més 2.0, del facebook, del twitter, del canal de youtube…

El juliol encara treballarem una mica, tot acabant propostes i projectes que tenim entre mans i sobretot pensant i pensant-nos cap on i com volem fer camí amb projecte ella el curs que ve. I és en aquesta part on obrim, com sempre ho estan, els nostres correus, telèfons, caps i cors perquè si teniu propostes, idees, suggerències o crítiques (per descomptat constructives) sobre projecte ella, allò que fem i, també, com ho fem, estarem encantades de llegir-les i escoltar-les i ampliar punts de vista, tot valorant allò que ens és útil en aquest moment i ens fa vibrar i allò que, potser ara, sentim què no és el moment.

Marxem de vacances, però el feminisme es queda. Es queda com es queden totes aquelles parts que formen part de nosaltres d’una manera íntima, incapaces de mirar, entendre i intentar transformar el món des d’unes ulleres que no siguin les violetes.

Es queda en aquest gran món virtual plens de connexions, aprenentatges i complicitats i es queda en cadascuna de vosaltres que ens seguiu acompanyant en aquesta aventura, en aquest petit gran somni fet mica en mica més realitat.

I com que el feminisme es queda, es queda i també ens n’emportem un boci que ens impregna totes, estem segures que tornarem.

Molt bon estiu,

L’equip de projecte ella