Per les xarxes socials corre el rumor que  Princelandia està apunt d’obrir una botiga a Sabadell. Com que no seria el primer cop que per les xarxes socials, com facebook o twitter, corren informacions que no s’acaben d’ajustar del tot a la realitat hem buscat més informació al respecte i hem pogut constatar que a la seva pàgina web ja està anunciada la botiga. Si ho voleu comprovar vosaltres mateixes, aquí ho podeu fer.
No us preocupeu si no sabeu que és Princelandia. Aquest vídeo us permetrà fer-vos-en, si el resistiu i la indignació i el mal humor us el permeten acabar, una idea.
En poques paraules Princelandia és una franquícia on les nenes poden “sentir-se com princeses” ja sigui celebrant el seu aniversari, o passant la tarda entre amigues. Un espai on maquillar-se, pintar-se les ungles. Un espai que ven (literal i metafòricament) estereotips de com ha de ser una nena, de a que ha d’aspirar, de que ha de buscar. Un espai on fer passarel·les de model. Un espai on viure en primera persona la ciència ficció amb la que constantment ens alimenten “com hem de ser les dones, a qui i com hem d’agradar, que hem de voler” i ens oprimeixen.
Un espai d’oci-adoctrinament contra els que en mostrem totalment en contra, perquè es troba a les antípodes del que com a defensores de models coeducatius d’educació defensem.
Un centre que, si no podem evitar que s’obri, esperem que serveixi per portar un debat sobre educació, oci i feminisme a la ciutat de Sabadell i arreu, que (re)mogui consciències!