Amb aquestes 6 paraules comencem l’any i la primera entrada al blog. Abans de marxar aquestes festes d’hivern us vam dir que el 2020 venia ple de reptes i notícies i avui ens disposem a compartir amb vosaltres aquesta; hem estat seleccionades per formar part de la 5a edició del programa Camí a la Solidesa de Barcelona Activa i estem molt contentes!

Aquest programa ofereix eines, idees i recursos per enfortir les organitzacions i millorar la seva gestió un cop fet una diagnosi de l’estat d’aquesta. Us deixem l’enllaç per si en voleu saber més, conèixer les altres entitats que participen o que ho han fet en ocasions anteriors!

A més el nom del programa creiem que descriu el que desitgem, i treballarem perquè així sigui, aquest 2020 en relació amb projecte ella; un any on treballarem per enfortir aquest projecte, perquè deixi d’estar als marges de les nostres vides i activitats laborals i n’estigui al centre, dotant el projecte de la nostra motivació, compromís, coneixements i valors i fent-lo coherent, i aquí ve un repte afegit i imprescindible, amb allò que prediquem; tant a nivell intern de la nostra pròpia organització com extern en relació els projectes que oferim, amb qui i com treballem…

Ens acompanyeu?

Esperem que sí, hi ha moltes maneres de fer-ho!