l’equip

Júlia Mas Maresma

Feminista apassionada de les interaccions i relacions socials, politòloga. Experta en dinàmiques de grups, gènere i violències masclistes.

Feminista, apassionada de les interaccions i relacions socials. Sociòloga (UAB), Màster en mediació familiar i educativa (UOC), Curs en facilitació de grups (IGOP i Fil a l’Agulla).

Actualment cursant Postgrau en Violències Masclistes (UAB). Fa poc ha finalitzat el seu rol com a tècnica especialista en avaluació i processos participatius en l’avaluació del Protocol d’abordatge de les violències masclistes en l’àmbit Sanitari a AQUAS (Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya). Anteriorment va treballar com a tècnica d’acció comunitària a l’Ajuntament de Granollers, excoordinadora del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona – CRAJ, i coordinadora tècnica de Dones amb Iniciativa. 

Des de fa anys és membre del COLPIS i, des de la seva creació forma part de la Comissió de gènere. Cofundadora de projecte ella ha participat en l’elaboració i dinamització de formacions en diferents entorns, així com en l’elaboració de Plans d’igualtats per ajuntaments, entre altres qüestions.

Judit Terés Rodríguez

Feminista practicant i també en pràctiques, politòloga. Especialitzada en administració pública i polítiques de gènere i igualtat.

Cofundadora de projecte ella. Politòloga, feminista practicant i en pràctiques. Politòloga (UAB) i postgrau en polítiques de gènere i igualtat amb doble especialització en administració pública, món local i relacions laborals (UAB), curs en orientació i inserció laboral.

Ha treballat a l’àmbit associatiu desenvolupant plans de polítiques d’igualtat i coordinant programes d’orientació i inserció laboral per a dones en risc d’exclusió social. Coneix l’administració pública, especialment l’àmbit d’atenció a les persones, i ha treballat a diversos ajuntaments desenvolupant plans d’inclusió social, acció comunitària i polítiques d’igualtat. Actualment treballa a l’administració local com a tècnica d’igualtat i coordinadora d’un Centre d’Informació i Recursos per a Dones municipal.

És sòcia de l’Associació Catalana de Professionals de la Igualtat de Gènere (ACPIG) des de l’any 2017.

Marta Ferrer Gallemí

Mare i filla en evolució constant, també sociòloga experta en dades i avaluació, entre d’altres!

Ha cursat Sociologia (UAB) i Màster en Planificació Territorial i Gestió Ambiental (UB). Actualment treballa a Colectic per la Xarxa Òmnia, on desenvolupa tasques pròpies de l’explotació i anàlisi de dades. Ha desenvolupat tasques d’avaluació de projectes per la Fundació Pere Tarrés, de tècnica de projectes a la Consultoria MiT, els quals bàsicament han estat Plans d’Igualtat tant interns com de ciutadania, o de participació ciutadana a Pla Estel.

És col·legiada del Colpis i forma part de la seva Comissió de Gestió Pública i de la Comissió de Territori de Catalunya. Col·laboradora de projecte ella des de fa anys en formacions, processos participatius, diagnosis i plans d’acció amb perspectiva de gènere i en l’actualitat membre fent tot això i moltes coses més!

projecte ella és més que nosaltres tres, mireu quines bones companyies tenim!

les bones companyies

A projecte ella sumem per multiplicar, perquè som un equip envoltat de bones companyies! 

Ja coneixeu l’equip principal de projecte ella, tot i que això no vol dir que conegueu tothom qui, de diferents formes i aportant experiències, matisos i coneixements fa part del camí amb nosaltres, fent-lo més fàcil, agradable i ric. 

Les persones que ens ajuden a pensar i a pensar-nos, a vegades ho fan compartint cafès i ens fan preguntes o ens expliquen coses, de les seves vides, o de les seves feines i projectes, que ens encenen bombetes i sembren llavors. D’altres són entitats, cooperatives o professionals amb qui gaudim i ens entenem treballant tant, que no n’hem tingut prou amb un projecte o una col·laboració i hem buscat excuses i altres propostes per poder seguir transformant plegades.

L’equip de projecte ella amb la Laia i el Guillem de Filigrana Produccions. 

En aquest apartat volem aprofitar per fer un agraïment a tota aquella que ens ha acompanyat, escoltat i animat  en aquest camí i també a la que ens ha expressat dubtes que ens han ajudat a créixer i prendre decisions. 

A totes les que heu caminat amb nosaltres, a les que ho esteu fent, amb les que anirem construint camí.

A les conegudes de carn i ossos, i a les referents que hem llegit, escoltat, i reflexionat. A les grans dones de la història i sobretot, a les grans dones de la nostra vida; moltes gràcies!

A sota hi trobareu aquelles entitats i professionals que formen part de la nostra xarxa de col·laboracions, tot i que les bones companyies que ens envolten…En són moltes més!

Filigrana Produccions

És una productora audiovisual en forma de cooperativa. Està formada per un equip de professionals del camp audiovisual, la fotografia, el disseny gràfic i la comunicació. Hem treballat conjuntament en diferents campanyes de divulgació.

Júlia Larrosa

Pàgines web amb impacte social. Gaudeix acompanyant i fent créixer projectes transformadors. Fem xarxa juntes!.

Ja fa més de set anys que treballem per la justícia de gènere!

la nostra història

És impossible copsar cap a on anem, sense compartir d’on venim. projecte ella és el nom compartit d’un projecte que també ho és i que va començar a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). 

projecte ella va néixer de la mà de la Judit i la Júlia, les cofundadores, i durant uns quatre anys, va ser un espai, físic i abstracte, d’il·lusions i aprenentatges, sempre en paral·lel a altres projectes laborals. 

Diferents circumstàncies, entre les quals cal destacar una maternitat i un pic de feina, van portar-nos a buscar persones col·laboradores per tal de poder donar resposta als diferents projectes que volíem tirar endavant i ens sol·licitaven; moment en què les col·laboracions amb   la Marta van anar creixent.

Van ser moments plens de canvis i converses que ens van portar, encertadament, a aturar-nos i parar un moment per poder seguir avançant. Ens vam aturar a pensar i a pensar-nos, en individual i de forma col·lectiva imaginaris, disponibilitats, expectatives i aquesta decisió va coincidir amb la participació en la convocatòria del programa del Camí de la Solidesa. Moment que volíem donar un impuls i consolidar projecte ella, amb l’horitzó d’establir-nos com a cooperativa i fer de projecte ella el nostre projecte laboral principal.

D’esquerra a dreta, la Marta, la Judit i la Júlia de projecte ella.