l’equip

Júlia Mas Maresma

Feminista apassionada de les interaccions i relacions socials, sociòloga. Experta en dinàmiques de grups, gènere i violències masclistes.

Judit Terés Rodríguez

Feminista practicant i també en pràctiques, politòloga. Especialitzada en administració pública i polítiques de gènere i igualtat.

Marta Ferrer Gallemí

Mare i filla en evolució constant, també sociòloga experta en dades i avaluació, entre d’altres!

projecte ella és més que nosaltres tres, mireu quines bones companyies tenim!

les bones companyies

A projecte ella sumem per multiplicar, perquè som un equip envoltat de bones companyies! 

Ja coneixeu l’equip principal de projecte ella, tot i que això no vol dir que conegueu tothom qui, de diferents formes i aportant experiències, matisos i coneixements fa part del camí amb nosaltres, fent-lo més fàcil, agradable i ric. 

Les persones que ens ajuden a pensar i a pensar-nos, a vegades ho fan compartint cafès i ens fan preguntes o ens expliquen coses, de les seves vides, o de les seves feines i projectes, que ens encenen bombetes i sembren llavors. D’altres són entitats, cooperatives o professionals amb qui gaudim i ens entenem treballant tant, que no n’hem tingut prou amb un projecte o una col·laboració i hem buscat excuses i altres propostes per poder seguir transformant plegades.

L’equip de projecte ella amb la Laia i el Guillem de Filigrana Produccions. 

En aquest apartat volem aprofitar per fer un agraïment a tota aquella que ens ha acompanyat, escoltat i animat  en aquest camí i també a la que ens ha expressat dubtes que ens han ajudat a créixer i prendre decisions. 

A totes les que heu caminat amb nosaltres, a les que ho esteu fent, amb les que anirem construint camí.

A les conegudes de carn i ossos, i a les referents que hem llegit, escoltat, i reflexionat. A les grans dones de la història i sobretot, a les grans dones de la nostra vida; moltes gràcies!

A sota hi trobareu aquelles entitats i professionals que formen part de la nostra xarxa de col·laboracions, tot i que les bones companyies que ens envolten…En són moltes més!

Ja fa més de set anys que treballem per la justícia de gènere!

la nostra història

És impossible copsar cap a on anem, sense compartir d’on venim. projecte ella és el nom compartit d’un projecte que també ho és i que va començar a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). 

projecte ella va néixer de la mà de la Judit i la Júlia, les cofundadores, i durant uns quatre anys, va ser un espai, físic i abstracte, d’il·lusions i aprenentatges, sempre en paral·lel a altres projectes laborals. 

Diferents circumstàncies, entre les quals cal destacar una maternitat i un pic de feina, van portar-nos a buscar persones col·laboradores per tal de poder donar resposta als diferents projectes que volíem tirar endavant i ens sol·licitaven; moment en què les col·laboracions amb   la Marta van anar creixent.

Van ser moments plens de canvis i converses que ens van portar, encertadament, a aturar-nos i parar un moment per poder seguir avançant. Ens vam aturar a pensar i a pensar-nos, en individual i de forma col·lectiva imaginaris, disponibilitats, expectatives i aquesta decisió va coincidir amb la participació en la convocatòria del programa del Camí de la Solidesa. Moment que volíem donar un impuls i consolidar projecte ella, amb l’horitzó d’establir-nos com a cooperativa i fer de projecte ella el nostre projecte laboral principal.

D’esquerra a dreta, la Marta, la Judit i la Júlia de projecte ella.

Filigrana Produccions

És una productora audiovisual en forma de cooperativa. Està formada per un equip de professionals del camp audiovisual, la fotografia, el disseny gràfic i la comunicació. Hem treballat conjuntament en diferents campanyes de divulgació.

Júlia Larrosa

Pàgines web amb impacte social. Gaudeix acompanyant i fent créixer projectes transformadors. Fem xarxa juntes!.