Conjuntament amb col·lectiu indrets, des de projecte ella vam dinamitzar el Punt Lila durant la Festa Major de Teià, les nits del divendres 8, dissabte 9 i dissabte 16 de novembre, de 23h a 5.30h.

Uns dies abans, el 5 de novembre, vam dur a terme una formació a l’Espai Can Llaurador sobre violències masclistes, violències, abusos i assetjament sexuals a l’espai públic i entorns d’oci per les entitats del municipi i les persones voluntàries que participaven a la Festa Major.

El Punt Lila tenia l’objectiu de sensibilitzar i visibilitzar les violències masclistes, així com de recollida d’inquietuds, preocupacions i interessos de la ciutadania al voltant de les violències masclistes i altres relacionades amb les desigualtats, discriminacions i violències que vivim les dones a la societat actual.
Per la dinamització del Punt Lila es va dissenyar una petita enquesta així com uns mapes on poder marcar les zones del municipi on s’havien pogut sentir insegures en algun moment de la seva vida així com materials informatius facilitats pel Departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

El Punt Lila també estava pensant i dissenyat per ser un punt de suport i acollida especialitzat per aquelles dones que durant les nits haguessin patit situacions d’abús, assetjament o violències i així ho volguessin.

Us deixem una notícia on en parlen en aquest enllaç.