Fa dies que tenim una idea que ens balla pel cap i hem decidit, que abans que de tan ballar la idea es maregi, és hora de compartir-la amb vosaltres i posar-la en pràctica.

Volem obrir el blog. Volem que aquestes complicitats que anem teixint, que anem creant, que anem cuidant, trobin, si ho volen, un petit espai virtual on instal·lar-se.

Volem que el blog de projecte ella sigui el més fidel i coherent al projecte possible i, és per això, que cal obrir-lo. Perquè la realitat de projecte ella és que es nodreix dels coneixements, dels punts de vista, dels aprenentatges, dels matisos i dels bagatges de moltes persones feministes, i algunes no tant, que ens hem trobat, o ja coneixíem d’abans, o fins i tot encara no coneixem.

Trobem molt interessant i enriquidor que totes aquestes veus trobin un espai on ser escoltades i cuidades i considerem, humilment, que aquest blog pot esdevenir un bonic i senzill punt de trobada per totes aquelles persones que hi vulguin dir la seva.

És per això que, a partir d’ara, el segon i el quart dimarts de cada mes (menys quan fem vacances, que ja sabeu que, com tothom, ens les mereixem!) el blog s’actualitzarà amb entrades de persones que aportaran nous continguts o punts de vista dels temes que són la nostra raó de ser, la transformació de la societat a través de les relacions i les identitats de gènere, els feminismes, les discriminacions, desigualtats i violències de gènere a traves del seu anàlisi, propostes de sensibilització i transformació.

Com que un dels nostres objectius és visiblitzar les dones i les seves aportacions la nostra idea és que la majoria de participacions al blog siguin d’elles però, per descomptat, tothom que ho vulgui i segueixi amb la línia de projecte ella, aquí hi tindrà un espai.

Així doncs, contentes i il·lusionades obrim el blog!

 

 

Si vols que aquest espai, també sigui una mica el teu, només cal que ens escriguis un correu electrònic a info@projecteella.org amb la proposta de tema que tens en ment perquè en parlem plegades.