Tornem, un setembre més, amb les bateries carregades. Amb la motxilla plena d’abraçades, de somriures, de migdiades, d’alguna copeta de vi, de bons àpats, de llargues converses còmplices, de bones estones amb família i amistats i, en definitiva, de coses bones i boniques que ens fan molt felices.

Tornem per continuar treballant, per transformar a través d’aquells projectes i propostes que ens feu arribar o i d’aquells que se’ns acudeixen i volem tirar endavant nosaltres. Tornem perquè ens espera un curs molt interessant que comencem ja amb un parell de propostes molt engrescadores i que ens venen molt de gust. Aquest curs treballarem colze a colze amb El safareig i també amb l’Ajuntament de Palafrugell, amb qui ja hem treballat anteriorment. Ben aviat us podrem donar més detalls de quins seran aquests projectes i en què consistiran i, també, d’altres col·laboracions que estem acabant de tancar i que ens fan molta il·lusió!

Així doncs, encetem el curs amb energies renovades i moltes sinèrgies a la vista, això pinta bé i tot just acaba de començar!