En motiu del Dia de les dones, que es commemora el 8 de març, des de projecte ella volem animar-te a participar al concurs “I tu, què reivindiques?”

Moltes són les reivindicacions que les dones hem fet al llarg de la història i gràcies a les quals hem aconseguit que se’ns reconeguessin drets (per exemple el dret a vot). Les dones encara patim moltes situacions de desigualtat, discriminacions i violències pel simple fet de ser dones. Són moltes les reivindicacions i les lluites actuals de les dones. Perquè són molts els espais, públics i privats, en que encara seguim essent de segona. El món, en general, es pensa en masculí.

És per això que a projecte ella volem dedicar aquest mes de març a les vostres reivindicacions feministes, poden ser les vostres petites coses del dia a dia, a les quals la societat en què vivim ignora però que per a vosaltres són importants, poden ser protestes, crits al món que ens envolta que passa per alt comportaments que hem de suportar habitualment, com per exemple que al metro algú ens toqui “sense voler”, què li cridaríeu al món? Què li cridaríeu a la gent que comparteix vagó amb vosaltres i que mira cap a un altre costat?

Volem saber quines són les vostres reivindicacions, us animeu a participar?

 

Consulteu la normativa i a escriure!


NORMATIVA:
Qui pot participar?
Qualsevol persona a partir de 16 anys.

Com participar-hi?
Les persones que vulguin participar-hi podran fer-ho enviant fins a un màxim de 5 reivindicacions, sempre sota l’etiqueta #ellareivindica, ja sigui a través del twitter, al mur de la nostra pàgina de facebook o enviant un mail a info@projecteella.org. L’escrit que s’enviï ha de ser inèdit i d’una llargada de 200 caràcters com a màxim (espais inclosos).

Termini
NOVETAT: El termini per participar s’allarga fins el dimarts 7 d’abril, inclòs, i el divendres 10 es farà públic el nom de la persona guanyadora! Aprofiteu aquests dies de més per participar si encara no ho heu fet!

Jurat

El jurat estarà format pel consell editorial de projecte ella.

Premi
La persona guanyadora podrà triar entre un dels serveis que oferim a projecte ella (ja sigui per a tu o per a la teva entitat) o una tassa amb la reivindicació guanyadora.

Condicions
Les persones autores cedeixen tots els drets de difusió del material literari per part de projecte ella.
Participar al concurs suposa l’acceptació de la normativa del mateix.