Durant 5 setmanes hem treballat amb l’Ajuntament de Teià per fer arribar a la ciutadania una campanya de sensibilització per unes festes d’hivern amb més justícia de gènere. 

Cada setmana, des de les xarxes municipals, i també a través de les de projecte ella, s’ha difós una imatge acompanyada d’un text que convidava a la reflexió posant el focus en diferents aspectes en els quals considerem imprescindible posar la perspectiva de gènere en general i durant les festes d’hivern especialment. 

Al llarg de la campanya, que també ha comptat amb un concurs que tenia com a premi un lot de llibres feministes, s’han presentat conceptes com la càrrega mental, l’amor romàntic o la pressió estètica, entre d’altres.

La valoració de la campanya és positiva, doncs ha arribat a molta gent i ha generat el debat en algun punt, objectiu principal de la mateixa. 

Des de projecte ella agraïm a l’Ajuntament de Teià el seu interès per la justícia de gènere. Seguirem portant les ulleres violetes i la perspectiva de gènere, a les festes, tradicions i tots els espais!